Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De kneusjesbox is de groenste zomerhit van 2022

Meer dan 1,5 miljoen plantjes gered! Het past in de tijdgeest van koesteren wat je hebt, vertroetelen wat groeit en bloeit, niet zomaar iets verspillen en een beetje zuinig zijn op, nou ja, álles: de groene kneusjesbox. In die box zitten plantjes die door de lange, warme zomer in de tuincentra zi...

De kneusjesbox is de groenste zomerhit van 2022

Meer dan 1,5 miljoen plantjes gered!

Het past in de tijdgeest van koesteren wat je hebt, vertroetelen wat groeit en bloeit, niet zomaar iets verspillen en een beetje zuinig zijn op, nou ja, álles: de groene kneusjesbox.

In die box zitten plantjes die door de lange, warme zomer in de tuincentra zijn blijven staan, omdat we allemaal massaal bij de ventilator bleven zitten. Normaal gesproken worden ze vernietigd omdat ze bijvoorbeeld een watervlek hebben, maar dankzij de box van plantje.nl hebben inmiddels al meer dan 1,5 miljoen planten een tweede kans gekregen.

Vuilstort? Vensterbank!

De plantjes arriveren in een mystery box, je kunt kiezen tussen 6 stuks tot 10-12 stuks, tegen een buitengewoon vriendelijk prijsje. Ideaal als je op de kleintjes moet letten, maar wel graag een huis vol groen hebt. De plantjes hebben bij aankomst een beetje Tender Loving Care nodig in de vorm van even opfrissen en misschien een scheutje plantenvoeding door het gietwater, voor je ze een mooi plekje geeft.

"Voor ons is het te arbeidsintensief om ze te ontdoen van gele of gescheurde blaadjes," zegt Rene Blijleven van groothandel Waterdrinker, de grootste bloemen- en plantenexporteur van Nederland,in het AD. "Maar als je er thuis drie minuten voor neemt, heb je er lang plezier van."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in