De ideale vakantiebestemming volgens jouw sterrenbeeld

De ideale vakantiebestemming volgens jouw sterrenbeeld

In plaats van urenlang onderzoek te doen; laat de sterren beslissen waar je heen gaat!

Ram (21 maart t/m 19 april)De ram is een avontuurlijke soort die gemakkelijk onrustig wordt. Maui zou daarom de perfecte bestemming voor jou zijn. Dit is het een na grootste eiland van Hawaï en heeft eindeloze wandelpaden, een groot strand waar je kunt surfen en nog een tal nieuwe activiteiten voor de sensatie-zoekers.

Een minder actieve ram houdt van ervaringsgerichte reizen, zoals een groot festival of een roadtrip.

Stier (20 april t/m 20 mei)Deze luxeliefhebber geniet van de verfijnde dingen in het leven, zoals een middag in de spa en zachte lakens. De stier is ook een aardeteken, dus het liefst is hij/zij te vinden in de natuur.

Combineer deze twee en ga naar Mohonk Mauntain House in New York. Hier kun je slapen in een comfortabel bed en genieten van een bekroonde wijnkaart in hun restaurant.

Liever dichterbij huis? Laten wij nou net het perfecte lijstje gemaakt hebben.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)Mercurius, de planeet van de communicatie, is leidend voor de tweeling. Daarom is het geen wonder dat zij zich graag in een sociale omgeving bevinden.

Boek een vlucht naar een opwindende stad, zoals Berlijn. Probeer de taal te leren en klets in de leukste barretjes de nacht door.

Kreeft

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)Kreeft is de huismus van de sterrenbeelden, dus het liefst verlaten zij hun woning niet zoveel. Daarom genieten zij van binnenlands plezier.

Een kreeft is een waterteken, waardoor zij letterlijk in hun element zijn bij zee of de oceaan. Met blote voeten in het zand willen zij wel kunnen genieten van ruimte en rust. Een dorpje zoals L’escala in Spanje is daarom ideaal.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)Leeuwen staan bekend om hun grote persoonlijkheden en houden van feesten en opwinding. Een feestbestemming zoals Ibiza is daarom geschikt voor de leeuw.

Het feesten achter je gelaten? Leeuwen zijn ook geschiedenisliefhebbers, overweeg daarom het verkennen van de oude kastelen van Ierland.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)Maagden bewonderen vakmanschap en high-end design: dit wil je ook zien tijdens je reis. De schone en moderne esthetiek van de steden in Japan biedt genoeg inspiratie.

Omdat de maagd een aardeteken is, geniet hij/zij er ook van om een paar dagen de stad te ontsnappen en te genieten van het platteland.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Weegschalen worden graag omringd door kunst en cultuur, plus ze houden wel een beetje van verwennerij. Zoek een high-end hotel met een geweldige spa in een stad zoals Wenen. Deze stad is vol met theaters, musea en ontzettend veel eetgelegenheden.

Boogschutter

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)Voor schorpioenen draait het allemaal om het vinden van dingen die nog niemand anders heeft ontdekt en het verkennen van alle hoeken en gaten die een bestemming te bieden heeft.

De souks van Marokko zijn ideaal. Overweeg ook om buiten de gebaande paden te ontdekken en verblijf een paar nachten in de Sahara.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)Als echte reiziger ben je gevoeliger voor rusteloosheid en altijd op zoek naar het volgende grote avontuur. Het liefst wil je steeds van locatie hoppen, zoals een cross-country tocht.

Een spirituele reis naar Angkor Wat in Combodja of de tempels van Bagan in Myanmar trekken jouw aandacht.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)Steenbok is het meeste doelgerichte sterrenbeeld. Je gaat voor elke vorm van uitdaging. Je bent ook een aardeteken, dus je wilt naar buiten in de natuur.

Een fietstocht over Toscane of wandelen in Patagonië misschien?

Waterman (20 januari t/m 18 februari) Deze vrije geesten worden graag omringd door mensen. Een waterman zou daarom goed passen in een stad aan het water met een internationale uitstraling en vriendelijke bevolking.

Sydney, Australië, past het beste bij deze omschrijving.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)Vissen willen veel ruimte om lekker te kunnen zwerven. Je zult een strandbestemming zoals Tulum geweldig vinden om bij te kunnen komen.

Hier kun je even ontsnappen aan de realiteit in een yogaretraite en gewoon genieten van alle mooie bezienswaardigheden die deze Mexicaanse kustplaats te bieden heeft.

Bron: AstroTwins

Bewaren

Bewaren

Bewaren