Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De HEERLIJK10Daagse viert haar 10e editie

De HEERLIJK10Daagse is jarig en viert feest! Voor de tiende keer kan je tien dagen lang voor een zeer zacht prijsje lunchen of dineren in de allerbeste restaurants van Nederland. Dit is dus de kans om alles uit te proberen op het gebied van culinair eten, want de kortingen lopen tot wel 50% op de...

De HEERLIJK10Daagse viert haar 10e editie

De HEERLIJK10Daagse is jarig en viert feest! Voor de tiende keer kan je tien dagen lang voor een zeer zacht prijsje lunchen of dineren in de allerbeste restaurants van Nederland. Dit is dus de kans om alles uit te proberen op het gebied van culinair eten, want de kortingen lopen tot wel 50% op de vaste menuprijs. Een 3-gangenlunch heb je al voor € 22,50 en een 3-gangendiner kost slechts € 27,50. Per Michelinster geldt een toeslag van € 10,-.  Het jubileumevenement start vanaf 4 november t/m 13 november.

Wat is het?

Door HEERLIJK.nl zijn uitsluitend restaurants van grote klasse geselecteerd; voor welk restaurant ook wordt gekozen, de gast is gegarandeerd van een lunch of diner op topniveau. Tijdens de HEERLIJK10Daagse hoef je niet bang te zijn dat kliekjes worden verwerkt in het menu of dat er gesmokkeld wordt met goedkopere ingrediënten. Potentieel nieuwe gasten zijn voor restaurateurs juist een reden om een extra tandje bij te zetten. De HEERLIJK10Daagse publieksprijs is een dermate belangrijke erkenning dat de chefs en hun brigades alles uit de kast halen om deze te winnen.

Via www.heerlijk.nl/10daagse kun je met korting reserveren voor de jubileumeditie van HEERLIJK10Daagse bij een van die vele toprestaurants!

Deze restaurants doen mee:

Je kunt onder meer terecht bij: Parkheuvel** (Rotterdam), De Pauw (Groningen), ‘t Nonnetje** (Harderwijk), Cucina del Mondo (Heerlen), ‘t Amsterdammertje* (Loenen a/d Vecht), De Swarte Ruijter* (Holten), De Jonge Dikkert (Amstelveen), Soigne* (Bussum), De Gevangentoren (Vlissingen) en Avant-Garde Van Groeninge* (Eindhoven).

Bewaren