Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De grootste spellenbeurs van Nederland is terug!

EK Escape Room, de nieuwste bordspellen – the works. Na twee jaar is het Spellenspektakel terug, met twee keer zoveel speelruimte en verschillende toernooien waaronder het EK Escape Room The Game. Je vindt er honderden speeltafels waar je de nieuwste bordspellen kunt uitproberen, professionals ma...

De grootste spellenbeurs van Nederland is terug!

EK Escape Room, de nieuwste bordspellen – the works.

Na twee jaar is het Spellenspektakel terug, met twee keer zoveel speelruimte en verschillende toernooien waaronder het EK Escape Room The Game.

Je vindt er honderden speeltafels waar je de nieuwste bordspellen kunt uitproberen, professionals maken je meteen wegwijs en geven tips. Bevalt het spel je, dan kun je het meteen aanschaffen. Deze beurs is de plek voor bordspelliefhebbers die op zoek zijn naar nieuwe spellen.

Verder wordt bekend gemaakt welke spellen door de vak- en publieksjury zijn verkozen tot Speelgoed van het Jaar en kun je de strijd aangaan in spannende puzzelspelcompetities, zoals het Europees kampioenschap Escape Room The Game.

De spellenbeurs wordt gehouden op 6 en 7 november 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht. Kijk voor meer informatie en tickets op Spellenspektakel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in