Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De eerste royal wedding van 2018

Een prins, een stralende bruid en hele beroemde (en koninklijke) gasten: het huwelijk van de Hanovers was er een om in te lijsten. Prins Christian van Hanover en zijn liefde Alessandra de Osma trouwden afgelopen weekend in Peru, in aanwezigheid van onder andere 'goede vriendin' Kate Moss en de Br...

De eerste royal wedding van 2018

Een prins, een stralende bruid en hele beroemde (en koninklijke) gasten: het huwelijk van de Hanovers was er een om in te lijsten.

Prins Christian van Hanover en zijn liefde Alessandra de Osma trouwden afgelopen weekend in Peru, in aanwezigheid van onder andere 'goede vriendin' Kate Moss en de Britse prinsessenzusjes Eugenie en Beatrice. Ook vanuit Monaco was er een delegatie aanwezig: Christian is de voormalig stiefzoon van Caroline.

De prins (32) en de modeontwerpster (25) gaven elkaar in november alvast het jawoord in Londen, maar dat was in het klein voor de wet. In Peru deden ze het groots over. Dat is de plek waar ze elkaar elf jaar geleden ontmoetten. Het leverde prachtige plaatjes op, waardoor we nu nóg meer zin hebben in het jawoord van Meghan en Harry. Is het al mei?

Beeld: Getty Images