Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Daar is ie dan alsnog: de Indian Summer!

De komende week nog even een zonnige toegift 🍁🌞 Misschien dat je door alle regen en wind van de afgelopen dagen al helemaal in herfststemming bent, maar de komende dagen kan die lekkere dikke trui weer uit. Het wordt mooi rustig weer en woensdag kan het zelfs boven de twintig graden worden, volge...

Daar is ie dan alsnog: de Indian Summer!

De komende week nog even een zonnige toegift ??

Misschien dat je door alle regen en wind van de afgelopen dagen al helemaal in herfststemming bent, maar de komende dagen kan die lekkere dikke trui weer uit. Het wordt mooi rustig weer en woensdag kan het zelfs boven de twintig graden worden, volgens Weerplaza.

Onverwacht dus nog een beetje Indian Summer in Nederland. Het mooie weer is te danken aan een hogedrukgebied boven het centrale en (zuid)oostelijke deel van Europa, terwijl de lagedrukgebieden noordwaarts trekken richting Scandinavië en de Britse eilanden.

Daardoor houdt een zuidelijke stroming met zachte lucht de storingen uit de buurt van Nederland. Aan het einde van de week gaat het wat meer waaien en wordt het iets koeler, hoewel een gemiddelde van 17 graden niet te versmaden is voor oktober.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in