Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zanger George Michael overleden

Vreselijk nieuws: de Britse zanger George Michael is gisteren op 53-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn manager. Michael is thuis in Goring-on-Thames, een uur buiten Londen, overleden.  HartfalenVolgens de manager is Michael vreedzaam heengegaan. Hij laat weten dat de familie vraagt om hun ...

Zanger George Michael overleden

Vreselijk nieuws: de Britse zanger George Michael is gisteren op 53-jarige leeftijd overleden.

Dat meldt zijn manager. Michael is thuis in Goring-on-Thames, een uur buiten Londen, overleden. 

Hartfalen

Volgens de manager is Michael vreedzaam heengegaan. Hij laat weten dat de familie vraagt om hun privacy te respecteren in deze moeilijke en emotionele periode. De doodsoorzaak is onbekend, de politie laat weten dat er geen sprake is van verdachte omstandigheden. Volgens Amerikaanse media is de zanger overleden aan hartfalen. 

Wham!

George Michael werd geboren als Georgios Kyriacos Panayiotou in het noorden van Londen. Hij begon zijn carrière in de jaren 80 met de band Wham!. Later ging hij succesvol verder als solo-artiest. Hij heeft meer dan 100 miljoen platen verkocht. 

Hij werkte aan nieuw album

De laatste jaren leidde hij een teruggetrokken leven. Eerder deze maand werd aangekondigd dat hij aan een nieuw album werkte. Michael is niet de eerste grote popartiest die dit jaar overlijdt. In januari overleed de Britse muzieklegende David Bowie aan de gevolgen van kanker. In april laat het popicoon Prince het leven na een overdosis. Vorige maand overleed de Canadese zanger Leonard Cohen.

Wham!'s kersthit Last Christmas staat op nummer 530 in de Top 2000 van dit jaar.

Bron: NOS

Bron beeld: Hollandse Hoogte