Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: Tickets Margriet Winterfair - het gezelligste winterfeest!

We mogen 10 x 2 kaarten weggeven!  Binnenkort is het weer tijd voor het gezelligste winterfeest: Margriet Winterfair. Van 22 t/m 28 november is het Brabanthallen-complex in 's Hertogenbosch de locatie waar je naartoe gaat om cadeautjes te kopen én zelf maken, producten te testen en inspiratie op ...

Winactie: Tickets Margriet Winterfair - het gezelligste winterfeest!

We mogen 10 x 2 kaarten weggeven! 

Binnenkort is het weer tijd voor het gezelligste winterfeest: Margriet Winterfair. Van 22 t/m 28 november is het Brabanthallen-complex in 's Hertogenbosch de locatie waar je naartoe gaat om cadeautjes te kopen én zelf maken, producten te testen en inspiratie op te doen om je huis in feestsfeer te brengen.

De Margriet Winterfair is dé plek om met je moeder, zus, vriendin of dochter in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit. Eindeloos shoppen bij de honderden winkeltjes en kraampjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten en nieuwe producten proeven en proberen. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk tijdens de modeshows, stel je ideale kerstmenu samen en doe ideeën op voor de feestdagen. Elke dag zijn er op het grote podium fantastische optredens van topartiesten en interviews met columnisten en schrijvers.Informatie:

Margriet FairWinactie:

Nouveau mag 10 x 2 kaarten weggeven voor Margriet Winterfair. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars.