Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: DVD Het Leven is Vurrukkulluk (5x)

Het muzikale sprookje 'Het Leven is Vurrukkulluk', naar het boek van Remco Campert, is nu te zien op DVD en VOD. Regisseur Frans Weisz wilde dit verhaal al meer dan vijftig jaar verfilmen. Nooit had hij kunnen dromen dat zijn eigen zoon, Géza Weisz, de hoofdrol zou vertolken.  ‘Het Leven is Vurru...

Winactie: DVD Het Leven is Vurrukkulluk (5x)

Het muzikale sprookje 'Het Leven is Vurrukkulluk', naar het boek van Remco Campert, is nu te zien op DVD en VOD. Regisseur Frans Weisz wilde dit verhaal al meer dan vijftig jaar verfilmen. Nooit had hij kunnen dromen dat zijn eigen zoon, Géza Weisz, de hoofdrol zou vertolken.

‘Het Leven is Vurrukkulluk’ is  een film over liefde en verlangen. Tijdens  een heerlijke lentedag zien we twee beste vrienden, Mees en Boelie samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda ontmoeten.

Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen.

In het laatste liefdesverhaal ontmoeten we Rosa en Kees, oude geliefden, wiens paden na decennia onverwacht weer kruisen. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Cast: Reinout Scholten van Aschat, Géza Weisz, Romy Louise Lauwers, Anniek Pheifer, Teun Kuilboer, Willeke van Ammelrooy en Stefan de Walle.Nouveau mag 5 DVD's weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in