Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win vrijkaartjes voor Competencia Oficial met Penélope Cruz en Antonio Banderas!

Hilarische en absurde film die heerlijk de spot drijft met de filmindustrie. Een beetje celeb beschikt over een gezond ego en Penélope Cruz, Antonio Banderas, Oscar Martínez en Pilar Castro lijken in Competencia Oficial te putten uit alle kuren en sterallures die ze ooit bij hun opportunistische ...

Win vrijkaartjes voor Competencia Oficial met Penélope Cruz en Antonio Banderas!

Hilarische en absurde film die heerlijk de spot drijft met de filmindustrie.

Een beetje celeb beschikt over een gezond ego en Penélope Cruz, Antonio Banderas, Oscar Martínez en Pilar Castro lijken in Competencia Oficial te putten uit alle kuren en sterallures die ze ooit bij hun opportunistische collega's tegen zijn gekomen.

Het levert een verrukkelijke satire over de filmindustrie op, waarbij ze ook een beetje de draak steken met zichzelf. Grote verrassing is Penélope, vooral bekend van drama's, maar ze blijkt eveneens over komische timing te beschikken.  

Waar gaat het over?

In de hoop op eeuwige roem heeft een miljardair zijn zinnen gezet op het maken van een filmhit en stelt hiervoor een all-star team samen. Hij huurt de beroemde filmmaker Lola Cuevas in om het ambitieuze project in goede banen te leiden.

Daarbij worden er twee grote acteurs met nog grotere ego’s geregeld: Hollywood hartenbreker Félix Rivero en de grensverleggende theateracteur Iván Torres. Beiden zijn legendarisch, maar bepaald niet de beste vrienden.

Lola stelt ze ter voorbereiding op de draaidagen in een reeks steeds excentriekere uitdagingen op de proef. Hierbij worden Felix en Iván met zowel elkaar als hun eigen prestaties geconfronteerd en is het maar de vraag of er nog iemand overblijft als de camera’s straks echt beginnen te draaien.

Competencia Oficial, geregisseerd door Mariano Cohn en Gastón Duprat, draait vanaf 13 oktober 2022 in de bioscopen.

Doe mee & win!