Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win puzzels én een online gesprek met Jan van Haasteren!

Leukste puzzels ooit, maken zelfs de lockdown leuk 😊 De puzzels zijn beroemd, zitten boordevol grapjes (wie zoekt er niet eerst de haai?) en zijn het afgelopen jaar voor menigeen een lichtpuntje geweest: dankjewel, Jan van Haasteren! Al meer dan dertig jaar tekent Van Haasteren de humoristische e...

Win puzzels én een online gesprek met Jan van Haasteren!

Leukste puzzels ooit, maken zelfs de lockdown leuk ?

De puzzels zijn beroemd, zitten boordevol grapjes (wie zoekt er niet eerst de haai?) en zijn het afgelopen jaar voor menigeen een lichtpuntje geweest: dankjewel, Jan van Haasteren!

Al meer dan dertig jaar tekent Van Haasteren de humoristische en kleurrijke platen voor de puzzels van Koninklijke Jumbo. Deze week wordt Jan 85 jaar en dat wordt gevierd met een nieuwe website

Hier lees je over de geschiedenis van Jan van Haasteren, zijn creaties en maak je kennis met de tekenaars Rob en Dick. Verder lees je de laatste nieuwtjes en kun je precies bijhouden welke puzzels je al hebt en welke nog op je verlanglijstje staan. Je kunt vanuit die persoonlijke online omgeving bovendien je eigen collectie delen met vrienden en familie via de socials. Daar is Jan van Haasteren overigens ook te vinden, op Instagram.

Doe mee & win!

Om de feestvreugde nog wat extra te vergroten, mag Nouveau 5 x de puzzel Kinderfeestje weggeven. Het gaat om een 1000 stukjes tellende humoristische puzzel waarop alle hectiek van een kinderfeestje te zien is (en wedden dat er ergens een haaienvin opduikt?).

Bovendien maken de winnaars kans om Jan van Haasteren zelf een aantal vragen te stellen (en te feliciteren ?) tijdens de online live Q&A op donderdag 25 februari. Dit is gezien zijn leeftijd een unieke prijs waar totaal slechts een beperkt aantal mensen aan mogen deelnemen, dus grijp je kans en vul het formulier in! Deze actie is gesloten!