Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win: Kaarten voor de voorstelling 'Sofasessies'

Sofasessies is een pittige, komische en openhartige voorstelling van Marian Mudder voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, dan wel had kunnen gebruiken. Jarenlang is Marian op zoek geweest naar de juiste therapie tegen haar stress gerelateerde klachten en depressies: regul...

Win: Kaarten voor de voorstelling 'Sofasessies'

Sofasessies is een pittige, komische en openhartige voorstelling van Marian Mudder voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, dan wel had kunnen gebruiken.

Jarenlang is Marian op zoek geweest naar de juiste therapie tegen haar stress gerelateerde klachten en depressies: reguliere en alternatieve therapieën, - van nlp tot rebirthing -, talloze workshops en zelfhulpboeken. Ze kreeg de meest uiteenlopende en bizarre diagnoses en hierdoor juist méér problemen.

Scherp en geestig

In deze voorstelling fileert zij al deze therapieën op scherpe en geestige wijze en vertelt ze wat haar uiteindelijk wél geholpen heeft.

Klik hier voor de speellijst.

Wanneer: Sofasessies is vanaf september te zien in het theater

Indrukwekkend voorproefje

Kijk voor een persoonlijk interview met Marian Mudder in Nouveau 11-2017 (nu in de winkel), en lees hier alvast een indrukwekkend voorproefje.

Doe ook mee

Nouveau mag 4 x 2 kaarten weggeven. Vul het formulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen die gratis naar de voorstelling gaat. Deze actie is gesloten!