Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win kaarten voor de musical 'My Fair Lady'

Iedereen zingt de klassiekers mee uit de musical My Fair Lady: Zou dat nou niet zalig zijn, Het Spaanse graan, Kom terug en dans met mij en Als ik straks de kerk maar haal. Sinds november speelt deze musical weer in de Nederlandse theaters met een topcast: Chris Tates als professor Higgins. Chris...

Win kaarten voor de musical 'My Fair Lady'

Iedereen zingt de klassiekers mee uit de musical My Fair Lady: Zou dat nou niet zalig zijn, Het Spaanse graan, Kom terug en dans met mij en Als ik straks de kerk maar haal.

Sinds november speelt deze musical weer in de Nederlandse theaters met een topcast:

  • Chris Tates als professor Higgins. Chris was te zien in de musicals Cabaret en Dirty Dancing en in de toneelvoorstellingen Liefde Levenslang, Haar Naam was Sarah en De Eetclub. Afgelopen seizoen was Chris te zien in Indecent Proposal.
  • Esmée Dekker als Eliza Doolittle. Na rollen in de klassiekers De Jantjes, Heerlijk duurt het langst en A Chorus Line heeft Esmée met de rol van Eliza Doolittle nu haar eerste hoofdrol te pakken.
  • Sjoukje Hooymaayer als Mrs. Higgins. De steractrice uit de best bekeken televisie-comedy ooit, Zeg ‘ns Aaa, keert na jaren weer terug in het theater.
  • Alfred van den Heuvel als Kolonel Pickering. Hij speelde eerder al in Waarom Mannen Seks Willen en Vrouwen Liefde, Heerlijk Duurt Het LangstBody Language en de toneelversie van Kinderen Geen Bezwaar.
  • Han Oldigs als Alfred Doolittle, vorig seizoen te zien in Snorro van het Ro Theater.

Het verhaal:

My Fair Lady vertelt het kleurrijke verhaal over de sjieke professor Higgins, die na een toevallige ontmoeting op een regenachtige avond gecharmeerd raakt van het eenvoudige bloemenmeisje Eliza Doolittle.

Higgins sluit de weddenschap af dat hij het volkse meisje van haar platte accent zal afhelpen en kan omtoveren tot een dame. Er ontstaat een onverwachte intense relatie tussen het vrolijke en zelfbewuste bloemenmeisje en de elitaire professor.

Met onweerstaanbare musicalklassiekers als Wouldn’t it be lovely, The rain in Spain, I could have danced all night en natuurlijk With a little bit of luck (As ’t effe kan…ja dan).Win

Nouveau mag 3 x 2 kaarten weggeven voor deze musical. Vul onderstaand formulier in en wie weet zing jij straks mee met deze klassiekers. Deze winactie is gesloten!