Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win het pareltje De verborgen kleuren van het leven!

Een grootstedelijk sprookje dat je zal betoveren. De verborgen kleuren van het leven van Laura Imai Messina is een roman voor wie belangstelling heeft voor de Japanse cultuur en haar rituelen, maar ook over moeder Kaneko Yoshida die aan Mio een heel bijzondere dochter heeft. Het verhaal Mio heeft...

Win het pareltje De verborgen kleuren van het leven!

Een grootstedelijk sprookje dat je zal betoveren.

De verborgen kleuren van het leven van Laura Imai Messina is een roman voor wie belangstelling heeft voor de Japanse cultuur en haar rituelen, maar ook over moeder Kaneko Yoshida die aan Mio een heel bijzondere dochter heeft.

Het verhaal

Mio heeft een bijzondere gave: zij ziet alle kleuren, alle schakeringen en nuances. Middernachtzwart met een vleugje maan, indigo dat naar bosbes ruikt, geel van een rijpe perzik vlak voordat hij geplukt wordt. In het naaiatelier van haar ouders voor bruidskimono’s raakt ze steeds bedrevener in het aanraden van de juiste kleur voor de mooiste dag in het leven.Aio’s wereld is er juist een van stilte. Hij begeleidt mensen bij het afscheid van een dierbare. Dat hij kleurenblind is maakt zijn werk en leven soms lastig. Als hij de hulp van Mio inroept, worden ze verliefd. Maar Aio is niet helemaal eerlijk over hun ontmoeting.

De verborgen kleuren van het leven komt uit op 30 augustus.

Over de schrijfster

Doe mee & win!

Nouveau mag 5 exemplaren van De verborgen kleuren van het leven ter waarde van 24 euro weggeven. Vul het formulier in, wie weet kun jij dan straks wel ademloos lezen!