Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win het fijne kookboek van Sacha de Boer!

Joie de Vivre is een feest om te zien én om uit te koken. Als gasthoofdredacteur van Nouveau mocht in het nieuwste nummer natuurlijk het prachtige nieuwe kookboek van Sacha de Boer niet ontbreken. Samen met tien topchefs en hartsvriendinnen journalist Babs Assink en stylist Janine Smits maakte ze...

Win het fijne kookboek van Sacha de Boer!

Joie de Vivre is een feest om te zien én om uit te koken.

Als gasthoofdredacteur van Nouveau mocht in het nieuwste nummer natuurlijk het prachtige nieuwe kookboek van Sacha de Boer niet ontbreken. Samen met tien topchefs en hartsvriendinnen journalist Babs Assink en stylist Janine Smits maakte ze Joie de Vivre, een culinair feestje waarvan de smaak van de pagina's spat.  

Sacha vroeg voor het boek tien topchefs om - op basis van recepten uit een klassiek Frans kookboek uit 1873 - ieder twee originele en moderne menu's te ontwikkelen. De 60 overheerlijke gerechten die zo ontstonden, en die door Sacha prachtig werden gefotografeerd, zijn ook door thuiskoks goed te maken.

De drie hartsvriendinnen houden van het Franse leven en brengen geregeld samen tijd door in Janines oude huis in de Bourgogne. Koken, lekker eten en goede gesprekken spelen daarbij altijd een belangrijke rol. Het lifestyle kookboek Joie de Vivre is hun ode - en die van de tien chefs - aan de Franse keuken. En Nouveau mag er drie exemplaren van weggeven: zit jij straks achter een zelfgemaakte Fromage Fouetté?  

DOE MEE & WIN! Deze actie is gesloten!