Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win het aangrijpende boek Mijn vader is een vliegtuig!

Je weet niet hoe het er achter de voordeur toegaat… Antoinette Beumer schreef over haar onrustige en onveilige jeugd het boek Mijn vader is een vliegtuig. Het werd een prijswinnende roman over onverwerkte trauma's en de angst om je verstand te verliezen. Ze verfilmde het boek zelf, de film draait...

Win het aangrijpende boek Mijn vader is een vliegtuig!

Je weet niet hoe het er achter de voordeur toegaat…

Antoinette Beumer schreef over haar onrustige en onveilige jeugd het boek Mijn vader is een vliegtuig. Het werd een prijswinnende roman over onverwerkte trauma's en de angst om je verstand te verliezen.

Ze verfilmde het boek zelf, de film draait vanaf donderdag in de bioscopen. Maar het boek is ook zeer de moeite waard.

Over het boek

Eva wordt steeds angstiger en raakt ervan overtuigd dat er gevaar dreigt voor haar en haar kinderen - langzaam maar zeker verliest ze haar grip op de werkelijkheid.

Ze gaat op zoek naar de oorsprong van haar angsten en ontdekt hiaten in haar geheugen. Als ze besluit contact op te nemen met haar vader die al 33 jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, is dat het begin van een ontdekkingstocht naar het verleden.

DOE MEE & WIN!

Nouveau mag 5 x het boek Mijn vader is een vliegtuig weggeven! Vul het formulier in, wie weet zit jij dan straks met deze bestseller op de bank! Deze winactie is gesloten!