Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win gesigneerde items van de Rolling Stones!

Rock 'n roll in het Groninger Museum. De expositie The Rolling Stones - Unzipped is vanaf nu online te bezoeken in een virtuele 360 graden omgeving. Zoom in op de vele instrumenten, dagboeken en kostuums en dompel jezelf vanaf de bank onder in het verhaal van de wereldberoemde rockers. Als klap o...

Win gesigneerde items van de Rolling Stones!

Rock 'n roll in het Groninger Museum.

De expositie The Rolling Stones - Unzipped is vanaf nu online te bezoeken in een virtuele 360 graden omgeving. Zoom in op de vele instrumenten, dagboeken en kostuums en dompel jezelf vanaf de bank onder in het verhaal van de wereldberoemde rockers.

Als klap op de vuurpijl verloot het museum onder de bezoekers van de tour een gesigneerde limited edition prent van Ronnie Wood en drie catalogi gesigneerd door Mick Jagger.

...en een spectaculaire time lapse van de opbouw van het appartement in Edith Grove waar de Stones in de jaren ’60 woonden. Museumdirecteur Andreas Blühm vertelt in videofragmenten over zijn persoonlijke favorieten: het dagboek van Keith Richards en het beroemde album Sticky Fingers. Als extra toegift zijn er foto’s van de Stones, gemaakt door Andy Zuidema.

The Rolling Stones – Unzipped is verlengd tot 18 april. Vanwege de landelijke coronamaatregelen is het museum nog gesloten. Zodra bekend is wanneer het museum weer open mag, volgt via de socials meer informatie over de start van de ticketverkoop. Een ticket voor de online tentoonstelling kost € 9,50.

Foto's (c) Getty Images, Unzipped

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in