Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win een vouchercode om myLum's crimesoap Lyckoviken te kunnen streamen!

Spannend, luchtig én Zweeds: welkom in Hammarvik. Zin in lekker bingewatchen? Lyckoviken is een heerlijke mix van een moordmysterie en een soap. Je volgt de romances, affaires en mysterieuze verdwijningen van de inwoners van het kleine Zweedse plaatsje Hammarvik. De serie is geschreven door bests...

Win een vouchercode om myLum's crimesoap Lyckoviken te kunnen streamen!

Spannend, luchtig én Zweeds: welkom in Hammarvik.

Zin in lekker bingewatchen? Lyckoviken is een heerlijke mix van een moordmysterie en een soap.

Je volgt de romances, affaires en mysterieuze verdwijningen van de inwoners van het kleine Zweedse plaatsje Hammarvik. De serie is geschreven door bestsellerauteur Camilla Läckberg, één van de bestverkopende auteurs in Zweden.

De eerste drie seizoenen van Lyckoviken vind je op myLym, het vierde staat daar nu ook voor je klaar. Läckberg is hierin niet zuinig met liefdesperikelen, intriges en geheimen.

Verdwijningen, ontrouw en politieonderzoeken, alles komt aan bod. Te midden van duistere geheimen die het licht niet mogen zien proberen de inwoners van de kleine gemeenschap van Hammarvik het hoofd boven water te houden.

Over myLum

MyLum is een streamingsdienst met de mooiste Europese films en series à la carte. Je kunt een abonnement nemen, maar ook per film of serie streamen, wat jij maar wilt. Er zijn elke week nieuwe releases van kwaliteitsproducties!

Speciale actie

Vertrek je op reis? Download thuis via de myLum-app je favoriete series en kijk overal waar je geen toegang tot wifi hebt. Jouw downloads blijven maar liefst 4 weken lang beschikbaar op smartphone, tablet of laptop. Als je nu VIP-fan van myLum wordt, geniet je van de mooiste kwaliteitsfilm-en series met de gratis draadloze bluetooth oordopjes Air 1 Go van Happy Plugs, een cadeau van maar liefst €49,99. Ideaal om te kijken én te luisteren in de trein, het vliegtuig, aan het zwembad, op de camping of als je gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van je kinderen.

Doe mee & win vouchercodes!