Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win de spannende psychologische thriller Een Gelukkig Nieuwjaar!

Ook lang verborgen geheimen blijven niet geheim.   Hou je van de sfeer van Scandi Noir, dan is de nieuwe roman Een Gelukkig Nieuwjaar van Malin Stehn er eentje om mee onder een plaid op de bank te kruipen. Het is een bloedje-spannende en onvoorspelbare pageturner.   Waar gaat het over? Het is oud...

Win de spannende psychologische thriller Een Gelukkig Nieuwjaar!

Ook lang verborgen geheimen blijven niet geheim.  

Hou je van de sfeer van Scandi Noir, dan is de nieuwe roman Een Gelukkig Nieuwjaar van Malin Stehn er eentje om mee onder een plaid op de bank te kruipen. Het is een bloedje-spannende en onvoorspelbare pageturner.  

Waar gaat het over?

Het is oud en nieuw, en de zeventienjarige Jennifer verlaat vroegtijdig het feestje van haar beste vriendin Smilla. Onderweg naar huis verdwijnt ze spoorloos in de ijskoude en donkere nacht.

Aan de andere kant van de stad vieren de ouders van de twee tieners samen het begin van het nieuwe jaar zonder enig idee te hebben van de ellende die hun te wachten staat. In de angstige dagen die volgen verdwijnen al hun zekerheden als sneeuw voor de zon.

De moeder van Jennifer merkt dat ze geen idee heeft wat haar dochter allemaal uitspookte...

De moeder van Jennifer merkt dat ze geen idee heeft wat haar dochter allemaal uitspookte, terwijl Nina, de moeder van Smilla, stiekem helemaal niet verbaasd is. De lage dunk die Nina van Jennifer heeft, wordt echter niet gedeeld door haar man Fredrik, en hij is waarschijnlijk de laatste persoon die Jennifer nog in leven heeft gezien.

Wat is er die avond precies gebeurd, en waarom ging Jennifer zo vroeg weg? Door haar vermissing komen de levens van haar ouders en die van Smilla onder druk te staan, en lang verborgen geheimen kunnen niet langer verhuld blijven.

Een Gelukkig Nieuwjaar is uitgegeven door Cargo, komt morgen uit en kost € 21,99

Over de schrijver

Doe mee en win!

Nouveau mag 5 exemplaren weggeven van Een Gelukkig Nieuwjaar door Malin Stehn! Vul het formulier in, misschien kun jij dan straks helemaal opgaan in deze thriller!