Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win de aangrijpende roman 'Onze verloren harten' van Celeste Ng!

Over de onbreekbare liefde tussen een moeder en kind. #1 New York Times-bestsellerauteur Celeste Ng ken je vermoedelijk van 'Wat ik nooit eerder heb gezegd' en 'Kleine brandjes overal'. Haar nieuwe boek heet 'Onze verloren harten' en heeft ronkende recensies gekregen, zoals 'Literaire perfectie' ...

Win de aangrijpende roman 'Onze verloren harten' van Celeste Ng!

Over de onbreekbare liefde tussen een moeder en kind.

#1 New York Times-bestsellerauteur Celeste Ng ken je vermoedelijk van 'Wat ik nooit eerder heb gezegd' en 'Kleine brandjes overal'. Haar nieuwe boek heet 'Onze verloren harten' en heeft ronkende recensies gekregen, zoals 'Literaire perfectie' (Booklist) en 'Het knettert en sist helemaal tot het einde' (Publishers Weekly).

Waar gaat het over?

De twaalfjarige Bird Gardner woont bij zijn liefhebbende, maar gebroken vader. Diens leven wordt al tien jaar lang bepaald door wetten die zijn opgesteld om ‘de Amerikaanse cultuur’ te behouden, in de nasleep van jaren van economische instabiliteit en geweld. Vooral ouders en kinderen van Aziatische afkomst lopen gevaar om van elkaar gescheiden te worden.

Wanneer hij een mysterieuze brief met alleen een cryptische tekening ontvangt, gaat hij naar haar op zoek

Bird kan zich zijn moeder nauwelijks herinneren en weet niet wat er met haar is gebeurd. Wanneer hij een mysterieuze brief met alleen een cryptische tekening ontvangt, gaat hij naar haar op zoek. Zijn zoektocht voert hem terug naar de vele volksverhalen die ze hem als kind heeft verteld, naar een ondergronds netwerk van bibliothecarissen, en uiteindelijk naar New York City, waar een nieuwe daad van verzet het begin kan zijn van de broodnodige verandering.

'Onze verloren harten' van Celeste Ng komt vandaag uit bij A.W. Bruna en kost € 24,99

Over Celeste

Celeste Ng licht hier zelf haar nieuwste roman even toe. Ze is opgegroeid in Pennsylvania en Ohio. Ze studeerde aan Harvard en de University of Michigan. Haar debuutroman Wat ik nooit eerder heb gezegd werd een internationale bestseller en won meerdere prijzen, waaronder de Amazon Book of the Year Award. Het werd door de New York Times en andere media uitgeroepen tot een van de beste boeken van het jaar. Met haar tweede roman Kleine brandjes overal gebeurde hetzelfde. Dit werd een nog grotere bestseller en is verfilmd met Reese Witherspoon en Kerry Washington in de hoofdrollen. Onze verloren harten is haar derde roman.

Doe mee & win!