Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wil je zien: Nine Perfect Strangers

Dit belooft je nieuwe favoriete serie te worden. Het verhaal is van Liane Moriarty, ook de vrouw achter Big Little Lies. Nicole Kidman speelt de hoofdrol én produceerde de serie. En de rest van de topcast ken je hoogstwaarschijnlijk ook.  Dat zou op zich al reden genoeg zijn om uit te kijken naar...

Wil je zien: Nine Perfect Strangers

Dit belooft je nieuwe favoriete serie te worden.

Het verhaal is van Liane Moriarty, ook de vrouw achter Big Little Lies. Nicole Kidman speelt de hoofdrol én produceerde de serie. En de rest van de topcast ken je hoogstwaarschijnlijk ook. 

Dat zou op zich al reden genoeg zijn om uit te kijken naar de nieuwe serie Nine Perfect Strangers. Maar er is nog veel meer, zoals je in onderstaande teaser kunt zien.

Een bloedstollend verhaal, een mooie setting, een dijk van een hoofdrolspeelster en een schrijfster die precies lijkt te weten waar vrouwen op zitten te wachten.

Nine Perfect Strangers zal later dit jaar in Nederland te zien zijn op Amazon Prime Video. Reden genoeg om een (proef)abonnementje af te sluiten, dunkt ons.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in