Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wil je zien: de 'Wunderkammer' van Astrid Zuidema

Wonderlijke collectie kunstwerken in WonderWall Re_Member. In haar Amsterdamse atelier toont fotograaf en kunstenaar Astrid Zuidema een unieke selectie van werken van zichzelf en collega-kunstenaars. Voor velen was de natuur de inspiratiebron. Door de creaties in samenhang te laten zien, ontstaat...

Wil je zien: de 'Wunderkammer' van Astrid Zuidema

Wonderlijke collectie kunstwerken in WonderWall Re_Member.

In haar Amsterdamse atelier toont fotograaf en kunstenaar Astrid Zuidema een unieke selectie van werken van zichzelf en collega-kunstenaars. Voor velen was de natuur de inspiratiebron. Door de creaties in samenhang te laten zien, ontstaat een poëtisch geheel dat de verbeelding van de toeschouwer prikkelt.  

In een klassieke Wunderkammer verzamelde de welgestelde eigenaar kunst en natuurlijke voorwerpen zoals fossielen en schelpen. Dit bonte rariteitenkabinet toonde schatten uit toen voor velen onbereikbare landen en diende ter verwondering.

Fotograaf en kunstenaar Astrid Zuidema gebruikt in haar werk vaak natuurlijke voorwerpen en bewaart die in haar atelier in de Amsterdamse Baarsjes. In de loop der jaren hing ze de objecten en materialen die haar inspiratie gaven tussen haar kunst. In een grote kast in het atelier ontstond zo haar eigen Wunderkammer.

Ze vroeg collega-kunstenaars die ze bewondert om tijdelijk stukken toe te voegen. Het resultaat is WonderWall Re_Member, een wonderlijke collectie van kunstwerken in verschillende disciplines, met vaak de natuur als inspiratiebron.