Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wie gaan Kate en William spelen in The Crown?

De producers hebben hun aanstaande Cambridge'jes gevonden. De makers van The Crown hebben onthuld wie de rollen van prins William en zijn vrouw Catherine gaan spelen in de populaire Netflix-serie. In de zesde en laatste reeks zullen twee acteurs de rol van de oudste zoon van prins Charles en wijl...

Wie gaan Kate en William spelen in The Crown?

De producers hebben hun aanstaande Cambridge'jes gevonden.

De makers van The Crown hebben onthuld wie de rollen van prins William en zijn vrouw Catherine gaan spelen in de populaire Netflix-serie.

In de zesde en laatste reeks zullen twee acteurs de rol van de oudste zoon van prins Charles en wijlen prinses Diana op zich nemen. De reeks eindigt met de introductie van Kate Middleton, een mooi voorzetje om over een aantal jaren wellicht een doorstart te kunnen maken.

Rufus Kampa (16) zal William als vijftienjarige vertolken, terwijl Ed McVey (21) de rol van een iets oudere William op zich zal nemen. Meg Bellamy kuipt in de huid van zijn echtgenote Catherine. Voor alle drie betekent het hun schermdebuut. De opnames voor het zesde seizoen zullen in het najaar van start gaan.

Het vijfde seizoen van The Crown verschijnt in november op de streamingdienst. Daarin komen de jaren negentig aan bod, als prins Charles en prinses Diana uit elkaar gaan. Die rollen worden gespeeld door Dominic West en Elizabeth Debicki. Imelda Staunton is te zien als koningin Elizabeth en Jonathan Pryce vertolkt de rol van prins Philip.

Foto (c) Middleton Family

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in