Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Waarom je zo vrolijk wordt van The Voice Senior

Toegegeven, het idee van The Voice Senior oefende niet meteen aantrekkingskracht op me uit, het is meer dat ik er toevallig langszapte, even bleef hangen en... verkocht was. De afgelopen vrijdagen heb ik er geen minuut van gemist. En oprecht genoten. Waarom? Omdat ik me steeds realiseer dat je no...

Waarom je zo vrolijk wordt van The Voice Senior

Toegegeven, het idee van The Voice Senior oefende niet meteen aantrekkingskracht op me uit, het is meer dat ik er toevallig langszapte, even bleef hangen en... verkocht was. De afgelopen vrijdagen heb ik er geen minuut van gemist. En oprecht genoten. Waarom?

  • Omdat ik me steeds realiseer dat je nooit te oud bent om een droom na te jagen, ook als je geen aanstormend talent meer zult worden, zoals de beeldschone Joke Tromp (61) uit Enschede laat zien. Style has no age is door haar uitgevonden. Na het opvoeden van haar gehandicapte zoon is het nu haar beurt.
  • Omdat de deelnemers laten zien dat je het jonge mens in jezelf nooit kwijt hoeft te raken.
  • Omdat iedereen een mooi, ontroerend of zelfs aangrijpend levensverhaal heeft, dat maakt het (vaak) boeiender dan jongere versies van The Voice.
  • Om de muziek, puur jeugdsentiment, van Lenny Kuhr tot Amy Winehouse, en van Neil Diamond tot Willie Nelson. En o ja, van Louis Armstrong vertolkt door Steve (68), die voor de liefde van New Orleans naar Ulvenhout verhuisde.
  • Om ras-Amsterdammer Klaas (80), die het flirten niet kan laten en heerlijk was met Aan de Amsterdamse grachten, maar die de tranen over mijn gezicht liet lopen met het in Zij vertaalde She van Charles Aznavour, dat hij zong voor z'n nog niet zo lang geleden overleden Beppie.
  • Om het compliment 'je was vandaag je beste zelf' van jurylid Marco Borsato.
  • En natuurlijk om onze verrukkelijke Angela, die ook als jurylid 100% zichzelf is, en om de wisselwerking tussen haar collega's Marco, Frans en Ilse.

Vanavond is de finale, ik zeg: kijken! Op RTL4 om 20.30 uur.

Beeld: William Rutten

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in