Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Voorpret! Bridgerton krijgt prequel over koningin Charlotte

Netflix maakt een serie over deze legendarische Queen. Het was een kwestie van wachten nadat er meerdere seizoenen van Bridgerton waren besteld: de verfilming van het verhaal van de machtige, moody koningin Charlotte die het ijkpunt van de society in de serie is. Bridgerton: hoe was de échte koni...

Voorpret! Bridgerton krijgt prequel over koningin Charlotte

Netflix maakt een serie over deze legendarische Queen.

Het was een kwestie van wachten nadat er meerdere seizoenen van Bridgerton waren besteld: de verfilming van het verhaal van de machtige, moody koningin Charlotte die het ijkpunt van de society in de serie is.

Bridgerton: hoe was de échte koningin Charlotte?

Hoe de prequel gaat heten is nog niet bekend, wel dat het verhaal draait om Charlotte en hoe die machtig en bewonderd werd door haar huwelijk met koning George.

Bridgerton: zó verliep 'The Season' in het echt

Het leverde niet alleen een royal lovestory (en een hoop drama..) op, maar ook een verschuiving in de society die de wereld van 'the Ton' opleverde waar Bridgerton schatplichtig aan is.

India Amarteifio ↑ gaat de jonge Charlotte spelen, Corey Mylchreest de jonge koning George. Golda Rosheuval duikt op naast mede-Bridgertonster Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) en Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton). Arsema Thomas gaat de jonge Lady Danbury spelen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in