Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Volop kerstinspiratie in Maison de Noël

'We wish you a pretty Christmas!' Nog op zoek naar kerstinspiratie? In het weekend van 7 en 8 december wordt het West-Indisch Huis in Amsterdam volledig omgetoverd tot Sissy-Boy's Maison de Noël: dé bestemming voor een ultieme fashionable kerstbeleving.   Vergaap je in de woonkamer aan prachtige ...

Volop kerstinspiratie in Maison de Noël

'We wish you a pretty Christmas!'

Nog op zoek naar kerstinspiratie? In het weekend van 7 en 8 december wordt het West-Indisch Huis in Amsterdam volledig omgetoverd tot Sissy-Boy's Maison de Noël: dé bestemming voor een ultieme fashionable kerstbeleving.  

Vergaap je in de woonkamer aan prachtige bomen vol bijzondere kerstornamenten, waar professionele stylisten laten zien hoe je een kerstboom persoonlijk én stijlvol versiert. Leuke extra: je kunt een kerstbal laten personaliseren.

In de eetkamer met grote gedekte kersttafel - we hebben geen idéé hoe die kroonluchter daar terecht is gekomen - kun je inspiratie opdoen voor net-even-anders tafeldekken én geniet je als eerste van de nieuwe Sissy-Boy wijn. Er zijn speciale kerstaanbiedingen en uiteraard zijn alle Sissy-Boy's Maison de Noël items te koop. In de fashion corner vind je feestelijke looks en bij Maison de Noël slaag je eveneens voor perfecte kerstcadeaus.

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd:op de gezellige binnenplaats staan foodstands met heerlijke glühwein, warme chocolademelk, verse zoetwaren en gezellige (live) muziek. Om het voor iedereen leuk te houden, krijg je alleen toegang met een kaartje (à 7,50) voor een specifiek tijdvak. Merry voorpret!

Foto's (c) Sissy-Boy, iStock  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in