Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Valentijn: rode oortjes in het Muiderslot

Rondleiding vol liefde en erotiek ❤️ ☺️ Benieuwd naar de slaapkamergeheimen van vroeger? Kom dan maandagavond 14 februari 2022 met je Valentijn (of iemand anders) naar Rijksmuseum Muiderslot. Tijdens speciale Valentijntours hoor je alles over liefde en erotiek in het verleden. Je krijgt geheid ro...

Valentijn: rode oortjes in het Muiderslot

Rondleiding vol liefde en erotiek ❤️ ☺️

Benieuwd naar de slaapkamergeheimen van vroeger? Kom dan maandagavond 14 februari 2022 met je Valentijn (of iemand anders) naar Rijksmuseum Muiderslot. Tijdens speciale Valentijntours hoor je alles over liefde en erotiek in het verleden. Je krijgt geheid rooie oortjes en komt gegarandeerd verliefder thuis! 

Erotische rondleiding voor Valentijn

Erotiek prikkelt de verbeelding, wekt begeerte en maakt nieuwsgierig. Onze voorouders wisten dat ook en waren bepaald niet preuts… Hoe zagen liefde en erotiek er in de 17e eeuw uit? Wat gebeurde er in het kasteel allemaal achter de gordijnen van de beddenkoets? Mocht je houden van wie je wilde of werd dat voor je bedacht? Dat en meer wordt bij kaarslicht uit de doeken gedaan in een zinnenprikkelende rondleiding.

Liefdesliederen en liefdesdrankjes

Je wordt in het museumcafé ontvangen met een speciaal liefdesdrankje, terwijl troubadour Lucas Florent met zijn liefdesliederen bij velen een blos op de wangen brengt. Zelfs bij de meest stoere geliefden ? Wel even van te voren reserveren.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in