Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vader van zangeres Beyoncé bevestigt komst van tweeling met een héél trots bericht op Twitter

Zijn wereldberoemde zingende dochter heeft nog niets bevestigd, noch haar man Jay Z, maar trotse opa Mathew is niet meer te houden. Hij 'schreeuwt' van de daken dat hij grootvader is geworden. Zijn blije bericht, dat hij gisteren wereldkundig maakte, laat niets te raden over: de tweeling van zijn...

Vader van zangeres Beyoncé bevestigt komst van tweeling met een héél trots bericht op Twitter

Zijn wereldberoemde zingende dochter heeft nog niets bevestigd, noch haar man Jay Z, maar trotse opa Mathew is niet meer te houden. Hij 'schreeuwt' van de daken dat hij grootvader is geworden.

Zijn blije bericht, dat hij gisteren wereldkundig maakte, laat niets te raden over: de tweeling van zijn dochter is geboren en iedereen mag het weten. 

Beyoncé, Jay Z en dochter Blue Ivy

'Liefs, opa'

De 35-jarige zangeres en haar echtgenoot Jay Z - getrouwd sinds 2008 - hebben samen al een dochter van vijf jaar oud, Blue Ivy, en verwelkomden zondag twee nieuwe kleintjes. Mathew deelde een foto van een verjaardagskaart met ballonnen en de tekst: Gefeliciteerd met de tweeling! Liefs, opa.

Een jongen en een meisje

Het geslacht van de tweeling is ook bekend: aan de ballonnen te zien (foto), gaat het om een jongen en een meisje. Beyoncé's moeder Tina had eerder al aangegeven dat ze niet kon wachten om opnieuw oma te worden. En dat haar dochter het geweldig doet als moeder. "Beyoncé en Jay Z doen het allebei geweldig. Mijn dochter is echt een goede moeder, ze is geduldig en lief. De belangrijkste les aan mijn kinderen is altijd geweest: hen leren dat het de binnenkant is die telt, niet de buitenkant. En ik zie dat zij dat weer aan haar dochter doorgeeft. Dat maakt me trots, want als ik haar iets wilde bijbrengen, was dat het."