Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Trijntje Oosterhuis zingt Vrienten met Vrienten

En het Residentie Orkest doet ook mee. Met een album en twee concerten brengen Trijntje Oosterhuis, Xander Vrienten (zoon van de eerder dit jaar overleden Henny) en het Residentie Orkest olv Joost Geevers een eerbetoon aan componist, zanger, bassist, gitarist en Doe Maar-legende Henny Vrienten. T...

Trijntje Oosterhuis zingt Vrienten met Vrienten

En het Residentie Orkest doet ook mee.

Met een album en twee concerten brengen Trijntje Oosterhuis, Xander Vrienten (zoon van de eerder dit jaar overleden Henny) en het Residentie Orkest olv Joost Geevers een eerbetoon aan componist, zanger, bassist, gitarist en Doe Maar-legende Henny Vrienten. Te horen zijn symfonische bewerkingen van nummers van zijn drie laatste soloalbums.

Trijntje Oosterhuis en Henny Vrienten kenden elkaar sinds het begin van Trijntjes carrière en waren fan van elkaars werk. De oprechtheid en herkenbaarheid van de teksten van ‘Nederlands beste songwriter’ hebben op Trijntje een enorme aantrekkingskracht. Diverse keren werkten ze ook samen. Zo schreef Henny voor Trijntje onder meer de tekst van Vlieg met me mee en zong Trijntje op Henny’s zeventigste verjaardag zijn nummer Het gaat niet over.