Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tossed salads & scrambled eggs: Frasier komt terug!

Het is aftellen naar de reboot van de comedy Frasier, die zich in een nieuwe stad afspeelt. Tossed salads & scrambled eggs, anyone?

Frasier vervolg 2023

Kelsey Grammer keert terug als Frasier Crane in een vervolg op de comedy Frasier. Tussen 1993 en 2004 was dit een van de best bekeken comedy's met een rijke geschiedenis. Het heeft zeven jaar geduurd voor de sequel rond was.

Getty Images

Psychiater Frasier begon als personage in Cheers...

Getty Images

...en verhuisde toen naar Seattle waar hij samenwoonde met zijn niet al te mobiele lichtgeraakte vader en diens Britse verzorgster / huishoudster Daphne. Aan de cast werd snobby broer Niles toegevoegd, eveneens psychiater en de netste man ter wereld.

Spin-off van een spin-off

In de nieuwe serie is Frasier wederom verhuisd, waardoor de oorspronkelijke cast is vervangen door nieuwe acteurs, al is niet uitgesloten dat er nog eens een bekend geziht opduikt in een gastrol. Naast Frasier is een hoofdrol weggelegd voor zijn zon Freddy (Jack Cutmore-Scott) en zijn goede vriend Alan (Nicholas Lyndhurst). Verder zijn Lilith (Bebe Neuwirth) en Roz (Peri Gilpin) ook weer van de partij.

Waar te zien?

In Nederland is de originele serie Frasier te zien op Viaplay. Het vervolg is een Original van Paramount+. Content van deze Amerikaanse dienst is bij ons beschikbaar via SkyShowtime, nog niet bekend is op Frasier 2.0 daar ook meteen op 12 oktober debuteert.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Cultuur
  • Paramount+