Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tissue Time! Vanavond kun je heerlijk snikken bij All You Need Is Love

Zie het maar eens droog te houden bij al die blije en ontroerde mensen die langskomen in All You Need Is Love.

Robert ten Brink All you need is love

Robert ten Brink heeft als vanouds zijn handen vol aan liefdevolle verzoekjes in de jaarlijkse kerstspecial van All You Need Is Love.

Kerstavond kleurt romantisch rood

In de traditionele All You Need Is Love Kerstspecial probeert Robert ten Brink zoveel mogelijk mensen liefdevolle feestdagen te bezorgen. Ook dit jaar gaat hij naar het buitenland om families te herenigen en geeft hij mensen de kans om hun partner te verrassen met een romantisch gebaar.

Robert ten Brink

Net als de afgelopen twee edities vindt het programma niet plaats in de studio, maar op diverse locaties in het hele land. “Het is anders, maar het is ook wel lekker”, vertelt Ten Brink in een interview met RTL Boulevard. “Tribunes met mensen die verrast worden, dat doet inmiddels bijna een beetje ouderwets aan voor mijn gevoel.” De missie van het programma blijft onveranderd: “We gaan heel erg veel families blij maken.”

Stapje terug

Ten Brink vindt het helemaal niet erg dat hij steeds minder vaak op tv te zien is. "Jarenlang heb ik in de spits gespeeld, nu doe ik steeds een stapje terug", zegt de 68-jarige presentator in Het Parool.

"Ik hoef niet meer te voldoen aan de harde eis van vijf formats per jaar", vervolgt Ten Brink. "Namen zal ik niet noemen, maar er zijn collega's die moeite hebben met het afscheid. Ik heb daar geen last van. Als het is afgelopen ga ik door met mijn echte leven."

All You Need Is Love

Ten Brink is zondag zoals gezegd weer te zien in de All You Need Is Love-kerstspecial. Het programma loopt al 31 jaar en nog steeds krijgt de presentator er geen genoeg van.

"Nee, het blijft hartstikke leuk", zegt 'Dr. Love'. "We maken het iedere keer met dezelfde mensen. Het is ons jaarlijkse feestje."

All You Need is Love Kerstspecial is op 24 december vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Cultuur
  • All you need is love