Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tina Turner komt naar Nederland!

De wereldster komt haar eigen musical bekijken. Vandaag zijn de repetities gestart voor TINA, de musical over het leven van Tina Turner. Tijdens deze eerste repetitiedag maakte Tina  aan de cast bekend dat zij hoogstpersoonlijk naar Nederland komt om de musical in het Beatrix Theater Utrecht te b...

Tina Turner komt naar Nederland!

De wereldster komt haar eigen musical bekijken.

Vandaag zijn de repetities gestart voor TINA, de musical over het leven van Tina Turner.

Tijdens deze eerste repetitiedag maakte Tina  aan de cast bekend dat zij hoogstpersoonlijk naar Nederland komt om de musical in het Beatrix Theater Utrecht te bekijken.

"We zijn ontzettend trots dat Tina Turner heeft aangegeven speciaal voor de voorstelling naar Nederland te komen. Voor iemand van 80 jaar is dat geen vanzelfsprekendheid, zeker omdat zo’n bezoek een behoorlijke onderneming is," zegt Albert Verlinde,  algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland. "Tegelijkertijd vind ik het ook enorm spannend en hoop ik dat we met deze musical haar leven en prachtige carrière kunnen eren. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit met Nyassa Alberta in de hoofdrol en de getalenteerde cast en creatives kunnen waarmaken."

TINA – De Tina Turner Musical is vanaf 1 februari 2020 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en is daarmee de opvolger van MAMMA MIA!. De rol van Tina wordt gespeeld door Nyassa Alberta. Naast haar zijn ook Juneoer Mers, Gaia Aikman, Marianne Kloeze, Terence van der Loo, Aisa de Winter en Jeannine la Rose te zien. Op 9 februari is de première.

Foto's (c) Stage Entertainment 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in