Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

The Crown zoekt William en Harry als tieners!

Deze zomer gaan de opnames van start. Heb je een puberzoon die op prins William of prins Harry in hun tienertijd lijkt en een béétje kan acteren, dan is dit een leuke kans, qua zomerbaan. De opnames voor het zesde (en voorlopig laatste) seizoen van The Crown gaan deze zomer van start en het produ...

The Crown zoekt William en Harry als tieners!

Deze zomer gaan de opnames van start.

Heb je een puberzoon die op prins William of prins Harry in hun tienertijd lijkt en een béétje kan acteren, dan is dit een leuke kans, qua zomerbaan.

De opnames voor het zesde (en voorlopig laatste) seizoen van The Crown gaan deze zomer van start en het productieteam is op zoek naar een William en een Harry. Acteerervaring is niet verplicht, voor William zoeken ze iemand tussen de 16 en 21 jaar, voor Harry iemand tussen de 16 en 20 jaar.  

Het zesde seizoen van The Crown wordt pas in 2023 uitgezonden en speelt zich af in 2000 en 2001. Het was de tijd dat William studeerde aan de University of St Andrew’s in Schotland, waar hij ene Kate Middleton leerde kennen.

Harry was destijds een blowend en drinkend feestbeest dat met vrienden het nachtleven van Londen onveilig maakte (iets waar William ook wel eens aan meedeed).

Hun vader kroonprins Charles was toentertijd druk bezig met zijn grote liefde Camilla salonfähig te maken en Virginia Giuffre beschuldigde in 2001 prins Andrew voor het eerst van misbruik toen ze nog minderjarig was. Kortom, kleurrijke verhaallijnen.

Maar eerst hebben we seizoen 5 nog tegoed, dat dit najaar live zal gaan met een nieuwe cast die The Royal Family door de jaren negentig zal leiden, met Imelda Staunton als koningin Elizabeth. Hier zie je Imelda met de échte Queen, in 2008.

Foto's (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in