Symphonica in Rosso met de Dolly Dots!

Symphonica in Rosso met de Dolly Dots!

Het wordt de grote finale van de reünietoer.

Symphonica in Rosso keert op 14 december 2022 terug met als hoofdartiest de Dolly Dots. Het concert, onder begeleiding van The European Pop Orchestra onder leiding van Guido Dieteren, vormt de grote finale van de huidige reünietour.

Symphonica in Rosso met de Dolly Dots!

In een roodgekleurde Ziggo Dome nemen de Dolly Dots afscheid van het publiek, want Symphonica in Rosso wordt hun allerlaatste show. De kaartverkoop start zaterdag 9 oktober 2021 om 10.00 uur.

Momenteel trekken de Dolly Dots langs Nederlandse theaters met hun succesvolle Sisters on Tour reünietournee, waarvan de nieuwe single ‘Are You With Me’ net uit is.

Symphonica in Rosso met de Dolly Dots!

“Symphonica in Rosso is het allermooiste podium om met elkaar afscheid te nemen van onze fans”, zeggen Angela, Patty, Esther, Angéla en Anita in een verklaring. “We hebben dan bijna 45 jaar samen achter de rug. We nemen onze band onder leiding van Sven Figee mee, Guido komt ons versterken met zijn geweldige orkest en we nodigen gasten uit waar we van houden om er een onvergetelijke avond van te maken. Wat een feest wordt dit!”

Symphonica in Rosso met de Dolly Dots!

Symphonica in Rosso is de legendarische concertserie die garant staat voor spetterende optredens van grote artiesten, bijzondere gasten, speciale licht- en geluidstechnieken, indrukwekkende visuals en natuurlijk de kleur rood – in de aankleding van het evenement én het publiek zelf.

Voorgaande edities kenden hoofdartiesten als Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross, Sting, Nick & Simon, Doe Maar, Anouk en Simply Red. Op Sting na werden ze allen begeleid door The European Pop Orchestra (voorheen Guido’s Orchestra). Met de Dots wordt het vast een vergelijkbaar feestje als hun optreden bij de Toppers. 

Foto's (c) ANP, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in