Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stel maakt na 50 jaar huwelijk dezelfde lieve trouwfoto

Ze gingen na vijftig jaar weer net zo op de foto als die dag in 1967: Carol en Mike Anderson uit Washington, Indiana (VS). Destijds waren ze allebei pas 21 jaar, en dolverliefd. Zo te zien is de liefde er niet minder op geworden.  De jonge bruidegom houdt met zijn handen het gezicht van zijn brui...

Stel maakt na 50 jaar huwelijk dezelfde lieve trouwfoto

Ze gingen na vijftig jaar weer net zo op de foto als die dag in 1967: Carol en Mike Anderson uit Washington, Indiana (VS). Destijds waren ze allebei pas 21 jaar, en dolverliefd. Zo te zien is de liefde er niet minder op geworden. 

De jonge bruidegom houdt met zijn handen het gezicht van zijn bruid vast en kijkt haar diep in de ogen. Een teder moment dat precies laat zien hoeveel hij van haar houdt. Vijftig jaar later heeft hij nog altijd die alleszeggende, speciale blik.

Lees ook: Bijzonder: vrouw maakt sieraden van oude liefdesbrieven van haar grootouders

Favoriete trouwfoto

De foto werd gemaakt op het moment dat Carol en Mike elkaar net het jawoord hadden gegeven op 3 juni 1967. Het is een van hun favoriete trouwfoto's.

De roes van de dag

“Zoals hij naar me keek... ik wist daardoor zeker dat hij van me hield. En het voelde alsof hij dat altijd zou blijven doen", vertelt Carol (71) aan nieuwssite Today. “Ik bedacht dat in de roes van die dag, weet ik nog. Ik wist wel dat Mike romantisch was, maar dat laat hij niet altijd zien. Maar die foto toont hoeveel hij van me houdt."

Bron: MoonShadow Photography

Gouden bruiloft

Toen de dag van de gouden bruiloft dichterbij kwam, vroeg Carol aan een bevriende fotograaf om deze foto opnieuw te maken. Mike en Carol poseerden vorige maand grappend voor de tweede foto, maar het eindresultaat zorgde toch voor tranen in de ogen bij Carol. Wat bleek? De fotografe, Jenilee Counsil (kleindochter van vrienden van Mike en Carol) had achter het stel dezelfde prachtige kandelaar gefotoshopt als het exemplaar uit '67. 

'Kippenvel'

"Ik kreeg er kippenvel van, het was een emotioneel moment", zegt Carol over de eerste keer dat ze de 'hernieuwde' foto terugzag. "Het laat mij zien dat Mike vijftig jaar later nog net zoveel van mij houdt." Haar man-van-weinig-woorden beaamt dat hij "hetzelfde ziet." Mike: "Ik zie het meisje dat van mij houdt, toen en nu. Dat doet me goed." En ons ook. Mooi, zo'n liefde die met de jaren alleen maar sterker wordt.

Bron: Today.com