Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sneeuw? Zon! André van Duin en Janny van der Heijden reizen af naar Mallorca

Je kunt dit gouden tv-duo overal heen sturen. Nu treinen ze nog door Zwitserland, volgend jaar is het 'Denkend aan Mallorca'!

Janny en Andre denkend aan Holland

Het gouden tv-duo André van Duin en Janny van der Heijden gaat het programma Denkend aan Mallorca maken. Dat bevestigt Omroep MAX aan het ANP.

Omroep MAX-baas Jan Slagter deelde vrijdagavond in de RTL-talkshow Beau het idee al. Momenteel zijn Van Duin en van der Heijden iedere zondagavond te zien met hun programma Denkend aan Zwitserland, dat goed wordt ontvangen bij het publiek. De kou in het land was echter niets voor Van Duin, zei Van der Heijden aan tafel bij Beau. "Dit was een martelgang voor hem," aldus Slagter.

Verdere details over het programma, zoals wanneer de opnames beginnen en wanneer het op tv moet komen, zijn nog niet bekend. Het duo maakte eerder al vijf seizoenen van Denkend aan Holland. In januari 2022 was een spin-off te zien over de Elfstedentocht.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Cultuur
  • Omroep Max