Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sacha de Boer: kunst met hart voor de wereld!

Mooi initiatief: huur een kunstwerk bij Heartgallery. Het werk van fotograaf en Nouveau-favoriet Sacha de Boer en andere talentvolle Nederlandse kunstenaars in huis halen en tegelijkertijd de aidsbestrijding steunen? Dat kan vanaf 10 februari 2021 bij Heartgallery,  een initiatief van Aidsfonds. ...

Sacha de Boer: kunst met hart voor de wereld!

Mooi initiatief: huur een kunstwerk bij Heartgallery.

Het werk van fotograaf en Nouveau-favoriet Sacha de Boer en andere talentvolle Nederlandse kunstenaars in huis halen en tegelijkertijd de aidsbestrijding steunen? Dat kan vanaf 10 februari 2021 bij Heartgallery,  een initiatief van Aidsfonds.

Deer on Beach (c) Martijn van de Griendt

Kunstenaars zoals Paul Bellaart, Cornelie Tollens, Micky Hoogendijk, Marc de Groot, Sacha de Boer en Martijn van de Griendt stellen werk exclusief voor de online galerie beschikbaar.

Straks in jouw huis voor 25 euro per maand?  

Choice (c) Micky Hoogendijk

Micky Hoogendijk, fotografe: ‘Voor mij krijgt mijn werk pas lading als mensen ernaar kijken en daar een emotie bij krijgen, dan raakt het. Ik vind het heel eervol dat ik hierbij mag zijn en dat ik een stukje van de Heartgallery mag vullen.’

Slow (c) Cornelie Tollens

‘Ik probeer een wonderland te scheppen waarin iedereen lekker vrij is, ik denk dat dat ook een beetje de taak is van kunst is, om een soort gevoel te communiceren met elkaar’, aldus fotografe Cornelie Tollens.

'Bijzondere collectie voor allerlei kunstliefhebbers' 

‘Voor Heartgallery hebben we gerenommeerde Nederlandse fotografen gevraagd exclusief voor Aidsfonds werk beschikbaar te stellen. Daardoor is een bijzondere collectie van werken ontstaan voor allerlei kunstliefhebbers’, stelt Mark Vermeulen, directeur Aidsfonds.

Bart (c) Ruben Timman

'Met de bijdragen van leden werken we aan een wereld zonder aids, door levensreddende hiv-medicijnen voor iedereen toegankelijk te maken. Zo wordt je liefde voor kunst ingezet om alle liefdes te beschermen,' aldus Vermeulen.

De online galerie is net geopend, dus kunstliefhebbers kunnen al een lidmaatschap afsluiten   

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in