Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sacha de Boer jureert fotowedstrijd National Geographic

Maak je bijzondere foto's? Stuur de mooiste in! Vandaag start de National Geographic Fotowedstrijd 2021, de grootste fotowedstrijd van de Benelux. Deze prestigieuze competitie, die in 2007 begon, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder fotografieliefhebbers in Nederland en België. Net als v...

Sacha de Boer jureert fotowedstrijd National Geographic

Maak je bijzondere foto's? Stuur de mooiste in!

Vandaag start de National Geographic Fotowedstrijd 2021, de grootste fotowedstrijd van de Benelux. Deze prestigieuze competitie, die in 2007 begon, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder fotografieliefhebbers in Nederland en België.

Net als vorig jaar jureren ook dit jaar fotografen Sacha de Boer en Lieve Blancquaert. Nieuw in de jury dit jaar is National Geographic fotograaf Jasper Doest. National Geographic hoofdredacteuren Arno Kantelberg en Renske Lamers maken de jury compleet. Ook dit jaar presenteert Klaas van Kruistum de finale.

Winnende foto van de National Geographic Fotowedstrijd 2020: Johan Gerrits - Het klaarmaken van het Mudari koeienkamp

Inzenden voor de National Geographic Fotowedstrijd 2021 kan vanaf vandaag tot en met 26 september via NatGeofotowedstrijd.nl In de competitie kan iedereen uit Nederland en België foto’s insturen in de categorieën Mens, Dier en Landschap. Bij de Junior-competitie (kinderen van 8 tot en met 15 jaar) maakt de categorie Mens plaats voor Raar Maar Waar. Vorig jaar ontving de competitie maar liefst 16.583 inzendingen.

De vakjury kiest per categorie drie winnaars (nummer 1 tot en met 3) en wijst één foto als dé winnaar aan uit de inzendingen van de volwassenen en kinderen samen. Naast de juryprijs, is er ook een publieksprijs. Van 27 september tot en met 24 oktober kan er op alle foto’s gestemd worden om kans te maken op de publieksprijs. Van 1 tot en met 7 november kan er gestemd worden op de tien genomineerde foto’s voor de publieksprijs. Hieruit volgt de publiekswinnaar.

Foto Sacha (c) Oof Verschuren / Nouveau / DPG Media 2021

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in