Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Roger Moore begraven in Monaco

Roger Moore, die vorige maand aan de gevolgen van kanker overleed, is zaterdag in kleine kring begraven in Monaco. Dat meldt Sky News. De wereldberoemde James Bond-acteur is 89 jaar oud geworden. Prachtig levenDe manager van Moore heeft zondag op de Twitteraccount van de acteur (zie onder) laten ...

Roger Moore begraven in Monaco

Roger Moore, die vorige maand aan de gevolgen van kanker overleed, is zaterdag in kleine kring begraven in Monaco.

Dat meldt Sky News. De wereldberoemde James Bond-acteur is 89 jaar oud geworden.

Prachtig leven

De manager van Moore heeft zondag op de Twitteraccount van de acteur (zie onder) laten weten dat het een mooie dienst was, waarin het prachtige leven van Moore werd gevierd. 

'Een laatste drankje'

De Britse actrice Joan Collins (84) was ook onder de aanwezigen. "Een laatste drankje", schrijft zij bij een foto van haar met een beeld waarop Moore met een sigaret in zijn hand een slok neemt uit een glas. Ook Collins spreekt van een liefdevolle dienst.

Intieme dienst, dat wilde Sir Roger 

Roger Moore overleed 23 mei in Zwitserland na een kort ziekbed. Hij woonde met zijn vierde vrouw Kristina 'Kiki' Tholstrup in Monte Carlo. De drie kinderen van Moore, Deborah, Geoffrey en Christian, hadden eerder aangegeven dat - overeenkomstig hun vaders wensen - een privébegrafenis zou worden gehouden in Monaco.

Lees ook: James Bond-acteur Roger Moore overleden

À Bientôt

Het is overigens niet het laatste wat we van de Britse acteur zullen horen. Moore legde een paar weken voor zijn dood de laatste hand aan het boek À Bientôt (Tot weerziens). "De titel had niet treffender kunnen zijn", aldus zijn manager Gareth Owen. 

Bronnen: Nu.nl, Twitter