Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rob de Nijs werkt toch weer samen met Belinda Meuldijk: 'Ik durf kwetsbaarder te zijn dan ooit'

Rob de Nijs (74) is niet te stoppen. De zanger komt met een nieuw album met de veelzeggende titel Niet Voor Het Laatst. Opmerkelijk: ook zijn ex-vrouw - en begenadigd tekstschrijfster - Belinda Meuldijk werkte eraan mee. "Het is een album waarop ik kwetsbaarder durf te zijn dan ooit", zegt de zan...

Rob de Nijs werkt toch weer samen met Belinda Meuldijk: 'Ik durf kwetsbaarder te zijn dan ooit'

Rob de Nijs (74) is niet te stoppen. De zanger komt met een nieuw album met de veelzeggende titel Niet Voor Het Laatst. Opmerkelijk: ook zijn ex-vrouw - en begenadigd tekstschrijfster - Belinda Meuldijk werkte eraan mee.

"Het is een album waarop ik kwetsbaarder durf te zijn dan ooit", zegt de zanger over zijn laatste project, waaraan ook Frédérique Spigt, Jan Rot, Daniël Lohues en Paskal Jakobsen van Bløf een bijdrage leveren.

Lees ook: Rob de Nijs: 'Ik zag Jet in het publiek en wilde zó graag contact met haar'

Dichterbij dan ooit

"Eerlijk en openhartig", noemt Rob de teksten. "Ik kom dichterbij dan ooit.” Met Belinda Meuldijk was Rob van 1984 tot 2006 getrouwd, samen kreeg het stel twee zoons. Maar na hun relatie raakten ze verwikkeld in een vechtscheiding en in een veelbesproken rechtszaak. Maar de twee kunnen al weer een tijd door één deur. Voor zijn nieuwe cd schreef Belinda het nummer Zwanenmeer.

'Persoonlijke overwinning'

De Nijs: "Het is geïnspireerd op beelden van twee zwanen die elkaar na een tijd weer tegenkomen. Het is bekend dat ze monogaam zijn en dus hun leven lang bij elkaar blijven, iets wat ons als mensen vaak niet lukt. Ik ben erg blij dat we wat er ooit tussen ons in stond opzij hebben kunnen schuiven. We werken weer samen en dat voelt als een persoonlijke overwinning.”

Bron: de Telegraaf