Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Margarita toont haar ontwerpen

Kunstfair in de categorie klein, maar fijn. Tapijten, glaswerk en vooral sieraden: prinses Margarita de Bourbon de Parme (48), dochter van prinses Irene, is een getalenteerd ontwerper. Haar werk is te zien op het Coelhorst Art Event, waar ook haar oranje vaasje, ontworpen ter gelegenheid van 75 j...

Prinses Margarita toont haar ontwerpen

Kunstfair in de categorie klein, maar fijn.

Tapijten, glaswerk en vooral sieraden: prinses Margarita de Bourbon de Parme (48), dochter van prinses Irene, is een getalenteerd ontwerper.

Haar werk is te zien op het Coelhorst Art Event, waar ook haar oranje vaasje, ontworpen ter gelegenheid van 75 jaar vrijheid, te bewonderen is.

Het evenement op landgoed Coelhorst aan de Coelhorsterlaan 4 in Hoogland wordt vrijdag, zaterdag en zondag gehouden van 11.00 tot 17.00 uur en viert het eerste lustrum. De bezoeker kan genieten van kunst, cultuur, muziek, theater en een hapje en een drankje.

Livemuziek en een terras

De koninklijke hoogheid is uitgenodigd door de familie Beelaerts van Blokland die op de buitenplaats woont. De prinses is al ongeveer 25 jaar bevriend met Mariel Beelaerts van Blokland, die zelf als beeldhouwer optreedt tijdens het evenement.

Aan het Coelhorst Art Event doen vijftien kunstenaars mee. Ze werken met allerlei verschillende materialen zoals metaal, glas, keramiek, brons en steen. Ook worden schilderijen, foto’s en cartoons getoond. Verhalenverteller Henk Ruitenbeek laat foto’s over Afrika zien en vertelt daarbij. Overal tussen de kramen en tenten staan bloemarrangementen. Er is ook livemuziek en er staat een terras klaar.

Foto's (c) PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in