Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oud-topmodel Cindy Crawford bevestigt geslacht Clooney baby's op Instagram

Met een foto op Instagram heeft voormalig topmodel Cindy Crawford bevestigd wat het geslacht is van de tweeling die haar goede vrienden George Clooney en zijn vrouw Amal verwachten. Lees ookGeorge Clooney verrast 87-jarige fan met bezoekje in bejaardenhuis CasamigosGeorge grapte onlangs dat hij z...

Oud-topmodel Cindy Crawford bevestigt geslacht Clooney baby's op Instagram

Met een foto op Instagram heeft voormalig topmodel Cindy Crawford bevestigd wat het geslacht is van de tweeling die haar goede vrienden George Clooney en zijn vrouw Amal verwachten.

Lees ook

George Clooney verrast 87-jarige fan met bezoekje in bejaardenhuis

Casamigos

George grapte onlangs dat hij zijn twee kinderen wil vernoemen naar zijn tequilamerk Casamigos. Cindy plaatst daarop een foto waarop ze twee rompertjes omhoog houdt. Op de een staat ‘Casa’ en op de ander ‘Migos’, waarbij de letters op het ene babypakje roze zijn en op het andere blauw. 

Perfect present

"Hé Rande, ik denk dat ik het perfecte cadeautje heb gevonden voor de Clooneys", grapt het model bij de foto. Haar echtgenoot Rande Gerber is een zakenpartner van de acteur.

Oma kon haar mond niet houden

Eerder al wist Radar Online het geslacht van de baby's los te peuteren bij de moeder van George. "Het wordt er één van beide", jubelde Nina Clooney toen de roddelsite haar belde. "Mijn man en ik kunnen niet wachten." 

De foto die Cindy op Instagram plaatste:

 

Hey, @RandeGerber — think I got the perfect baby gift for the Clooneys! ????

Een bericht gedeeld door Cindy Crawford (@cindycrawford) op

Bron: ANP. Beeld: Getty Images.