Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuw op Netflix in augustus!

Dit valt er te streamen in deze lome zomermaand. Nieuwe maand, nieuwe titels op Netflix. En dat is wel zo fijn als je in de vakantiestand staat. Welke mag je niet missen? We maakten alvast een selectie voor je.  Vanaf 1 augustus The Great Gatsby (2013) van Baz Luhrmann met in de hoofdrol Leonardo...

Nieuw op Netflix in augustus!

Dit valt er te streamen in deze lome zomermaand.

Nieuwe maand, nieuwe titels op Netflix. En dat is wel zo fijn als je in de vakantiestand staat. Welke mag je niet missen? We maakten alvast een selectie voor je. 

Vanaf 1 augustus

The Great Gatsby (2013) van Baz Luhrmann met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio.

Het Roaring Twenties verhaal zal je bekend zijn, deze uitvoering is verrukkelijk extravagant en OTT.

The Intern (2015) met Robert de Niro en Anne Hathaway, waarbij verrassend genoeg De Niro de stagiaire is. Comedy van Nancy Meyers voor als je zin hebt in een relaxte avond grinniken om het leed dat 'kantoortuin & millennials' heeft. 

Vanaf 4 augustus

Cooking with Paris (2021), gewoon een keertje proberen:

Paris Hilton is niet meer het pseudo-domme blondje, maar nog wel heerlijk Hollywood. En het is vrij vermakelijk om haar in de keuken te zien tobben. 

Vanaf 25 augustus

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed. Documentaire over de strijd om het imperium van de schilder van vrolijke bomen en vele bergen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in