Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nederlandse Dansdagen: dans met mij!

Met 100+ activiteiten en 10 premières echt iets voor dansliefhebbers. Afgaand op het programma beloven de Nederlandse Dansdagen 2021 een  bijzondere editie te worden, waarbij het beste van de Nederlandse dans zowel online als live in Maastricht te beleven is. 'Dans met mij' biedt voor elk wat wil...

Nederlandse Dansdagen: dans met mij!

Met 100+ activiteiten en 10 premières echt iets voor dansliefhebbers.

Afgaand op het programma beloven de Nederlandse Dansdagen 2021 een  bijzondere editie te worden, waarbij het beste van de Nederlandse dans zowel online als live in Maastricht te beleven is.

'Dans met mij' biedt voor elk wat wils met meer dan honderd activiteiten en tien premières, meesters en nieuwe makers, alles van klassiek tot urban.

Wat betekent dans voor jou?

In de campagne nemen balleticoon Igone de Jongh, breakdancer Redouan Ait Chitt, urban danser Ali Zanad, Oxygen-oprichter Jennifer Romen en vijftienjarig talent-in-opleiding Mijke van der Wal dansliefhebbers aan de hand van de vraag ‘Wat betekent dans voor jou?’ mee naar hun wereld.

Redo: “Dans heeft mijn hele leven veranderd. Redo zonder dans zou geen Redo zijn. Het geeft me een gevoel van ultieme vrijheid, van het breken van barrières en vooroordelen.”

Ali: “Toen ik als kind opgroeide in Irak wist ik niet wat dans was, daar kwam ik op mijn zestiende pas in Nederland mee in aanraking. Het maakte alles anders, maar ik moest mezelf wel bewijzen – naar mijn ouders, naar mijn cultuur, naar mezelf. Nu ben ik helemaal in het moment als ik dans, ik stop met denken en ik voel!” 

Over de Nederlandse Dansdagen

De Nederlandse Dansdagen vinden zowel online als fysiek in Maastricht plaats van donderdag 30 september tot en met donderdag 7 oktober 2021.

Foto's (c) Hugo Thomassen 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in