Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Musical Charlie and the Chocolate Factory komt naar Nederland!

Het nieuwe theaterseizoen belooft een knaller te worden. Na Broadway en West End komt Charlie and the chocolate factory ook naar Nederland! Roald Dahls populairste boek zal tot leven komen in een spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages. ...

Musical Charlie and the Chocolate Factory komt naar Nederland!

Het nieuwe theaterseizoen belooft een knaller te worden.

Na Broadway en West End komt Charlie and the chocolate factory ook naar Nederland! Roald Dahls populairste boek zal tot leven komen in een spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages.

Waar gaat het over?

Charlie and the chocolate factory vertelt het alom bekende verhaal van Charlie, die een van de gouden tickets bemachtigt waarmee hij toegang krijgt tot de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka. Deze geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt. Een verhaal over de kracht van verbeelding, over dromen, over (groot)ouders en kinderen, over het stokje overdragen en vooral: over dat er altijd een kans op geluk is, hoe klein die ook lijkt te zijn.

Het grootste deel van de cast is al bekend, wie Willy Wonka gaat spelen is nog even een verrassing. De musical zal worden opgevoerd in het De La Mar Theater.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in