Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mr. Big is back! Hoe is het met Chris Noth?

'Ze hebben op me in moeten praten om Mr. Big weer te spelen.' Als het aankomt op grote tv-romances met ups en downs waar de kijker jarenlang mee kon meeleven, komen er altijd dezelfde bovendrijven: Leonard en Penny in The Big Bang Theory, Ross en Rachel in Friends en natuurlijk die van Mr. Big en...

Mr. Big is back! Hoe is het met Chris Noth?

'Ze hebben op me in moeten praten om Mr. Big weer te spelen.'

Als het aankomt op grote tv-romances met ups en downs waar de kijker jarenlang mee kon meeleven, komen er altijd dezelfde bovendrijven: Leonard en Penny in The Big Bang Theory, Ross en Rachel in Friends en natuurlijk die van Mr. Big en Carrie Bradshaw in Sex and the City (SATC).

Mr. Big – we kwamen er pas in de laatste aflevering achter dat hij John James Preston heet – dook op in de eerste aflevering van de serie als de knappe onbekende man die Carrie helpt de inhoud van haar tasje (louter condooms en cosmetica) bij elkaar te rapen.

Hij is de ultieme Manhattan Man: rijk, machtig, bindingsbang, vage baan in de financiële wereld, weinig tot geen vrienden en iemand die anderen emotioneel op afstand houdt.  

Voor een generatie werd Mr. Big het voorbeeld van 'een pakkenman'.