Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Moederdagconcert van 4 bijzondere koren!

Van Verdi tot Billy Joel – het wordt geníeten. Voor alle moeders, moeders-van-moeders, bonusmoeders, pleegmoeders en pet mums hebben vier professionele koren iets bijzonders in petto voor Moederdag. Vanuit de Ziggo Dome brengen het Koor van De Nationale Opera, Consensus Vocalis, het Laurens Colle...

Moederdagconcert van 4 bijzondere koren!

Van Verdi tot Billy Joel – het wordt geníeten.

Voor alle moeders, moeders-van-moeders, bonusmoeders, pleegmoeders en pet mums hebben vier professionele koren iets bijzonders in petto voor Moederdag.

Vanuit de Ziggo Dome brengen het Koor van De Nationale Opera, Consensus Vocalis, het Laurens Collegium Rotterdam en ZO! Gospel Choir een muzikale ode aan alle moeders.

Het repertoire beslaat Verdi tot en met Billy Joel. Zangeres Lavalu brengt samen met het Koor van De Nationale Opera twee prachtige aubades aan het moederschap met repertoire dat ze zelf ‘kamermuziek van nu’ noemt. Ook de moeders die worden gemist, zijn niet vergeten. 

De presentatie van het concert is in handen van zanger Alain Clark. Dit unieke Moederdag concert wordt uitgezonden op 9 mei om 17:00 uur op Ziggo TV (kanaal 13).

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in