Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mia Farrow klapt uit de school over Woody Allen

'Had ik hem maar nooit ontmoet.' In de nieuwe vierdelige docuserie Allen vs. Farrow doen Mia Farrow, haar dochter Dylan en zoon Ronan een boekje open over het ogenschijnlijk perfecte leven dat ze ooit leidden, toen Mia nog samen was met regisseur Woody Allen.  In de docu staat de relatie van Alle...

Mia Farrow klapt uit de school over Woody Allen

'Had ik hem maar nooit ontmoet.'

In de nieuwe vierdelige docuserie Allen vs. Farrow doen Mia Farrow, haar dochter Dylan en zoon Ronan een boekje open over het ogenschijnlijk perfecte leven dat ze ooit leidden, toen Mia nog samen was met regisseur Woody Allen. 

In de docu staat de relatie van Allen met Mia's adoptiedochter Soon-Yi (hier rechts rond 1990) centraal, de reden waardoor de twee in 1992 uit elkaar gingen.

De regisseur trouwde in december 1997 met Soon-Yi met wie hij nog altijd samen is en twee kinderen adopteerde, iets wat Mia tot op de dag van vandaag pijn doet.

"Het was alsof ik niet meer kon ademen toen ik erachter kwam dat ze iets met elkaar hadden en behoorlijk grafische foto's van haar vond in zijn huis. Mijn partner en mijn dochter, ongelooflijk. Daarvoor was ik dolgelukkig maar ik heb er zo'n spijt van. Ik wou dat ik hem nooit ontmoet had."

Ook het vermeende misbruik van Allen ten opzichte van Dylan, een van Mia's adoptiedochters, komt aan bod. Volgens haar misbruikte hij haar toen ze 7 jaar oud was, iets wat de regisseur altijd heeft ontkend. Hij is er ook nooit voor vervolgd of aangeklaagd tot woede van de medestanders van Dylan. Allen meent dat Dylan 'manipulatief en wraakzuchtig is' en Mia de verhalen zou hebben ondersteund omdat ze boos was dat hij een relatie met Soon-Yi.

De serie Allen vs. Farrow is vanaf vandaag (21 februari 2021) te zien op HBO Max.

Foto's (c) Brunopress, Getty Images

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!