Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Merel-fans opgelet: de serie Oogappels begint weer!

Er staan tien fonkelnieuwe afleveringen van de hitserie klaar. Je hebt er meer dan een jaar op moeten wachten, maar vanavond kun je je weer laven aan het lief en leed van de gezinnen van Oogappels: het vierde seizoen begint en telt liefst tien gloednieuwe afleveringen. Oogappels volgt vier versch...

Merel-fans opgelet: de serie Oogappels begint weer!

Er staan tien fonkelnieuwe afleveringen van de hitserie klaar.

Je hebt er meer dan een jaar op moeten wachten, maar vanavond kun je je weer laven aan het lief en leed van de gezinnen van Oogappels: het vierde seizoen begint en telt liefst tien gloednieuwe afleveringen.

Oogappels volgt vier verschillende gezinnen waarin de ouders worstelen met de opvoeding van hun puberkinderen. Onder anderen Bracha van Doesburgh, Malou Gorter, Ramsey Nasr, Jeroen Spitzenberger en Eva van der Gucht spelen de hoofdrollen.

De serie wordt geregisseerd door Will Koopman en Zip Wertwijn en is een feest van herkenning in dagelijkse ergernissen, modern leed, stressmomentjes en leuke dingen die bij het gezinsleven horen. Zo heeft Merel, na eerst de drank te hebben afgezworen, zich toch weer laten vollopen tijdens de buurtborrel, met alle gevolgen van dien. 

In de eerste aflevering gaat Fabie naar Noorwegen om Mees te zoeken, wordt Merel beschaamd wakker na een wilde nacht met haar buurman en gaat Erik uit eten met Hannah van de boekwinkel. Kortom, veelbelovend!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in