Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Margriet van der Linden tijdens Kerstmis terug met nieuw programma

Stoelendans bij NPO1: Eva Jinek gaat naar RTL4 en Jeroen Pauw stopt. Het gat dat in feestmaand december overblijft op de late avond gaat opgevuld worden met een nieuw programma van Margriet van der Linden.  Dat bevestigt een woordvoerder van KRO-NCRV. M 2.0 Het is dus een nieuw programma en de in...

Margriet van der Linden tijdens Kerstmis terug met nieuw programma

Stoelendans bij NPO1: Eva Jinek gaat naar RTL4 en Jeroen Pauw stopt. Het gat dat in feestmaand december overblijft op de late avond gaat opgevuld worden met een nieuw programma van Margriet van der Linden. 

Dat bevestigt een woordvoerder van KRO-NCRV.

M 2.0

Het is dus een nieuw programma en de inhoud wordt anders dan de talkshow M. In het programma zal Van der Linden terugblikken op het afgelopen jaar. Dat doet ze niet alleen, maar met mensen die het afgelopen jaar veel in het nieuws zijn geweest.

Rond Kerstmis

De eerste uitzending is te zien op maandag 23 december. Omroep KRO-NCRV maakt binnenkort bekend wie Van der Lindens gasten zijn. Er worden vier afleveringen gemaakt van de show waar de naam nog niet van bekend is. 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in